»   Δικτυακά προϊόντα » Access Points » Indoor »

Tp-Link Wireless N Access Point 450Mbps TL-WA901ND (Ver.5)


Tp-Link Wireless N Access Point 450Mbps TL-WA901ND (Ver.5)

Data Sheet | User Guide
Kωδικός: 008145 Διαθεσιμότητα:
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Τιμή: 35,02 €

Tp-Link Wireless N Access Point 450Mbps TL-WA901ND (Ver.5)Tp-Link Wireless N Access Point 450Mbps TL-WA901ND (Ver.5)

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Overview

 Ασύρματες ταχύτητες έως 450Mbps, ιδανικό για ομαλό HD video,streaming  ομιλίας και online gaming
 Υποστηρίζει πολλές μεθόδους λειτουργίας: Acess Point, Client, Repeater (WDS / Universal)
 Εύκολη δημιουργία προστατευμένου δικτύου WPA-PSK/ WPA2-PSK, πιέζοντας το πλήκτρο WPS
 Έως 30 μέτρα απόσταση τοποθέτησης χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο Παθητικό Power over Ethernet Injector


Λειτουργίες Προϊόντος

    Το Ασύρματο N Access Point TL-WA901ND της TP-LINK είναι σχεδιασμένο για δημιουργία ή επέκταση κλιμακωτού ασύρματου δικτύου N υψηλής ταχύτητας, ώστε να συνδέσετε πολλές συσκευές που διαθέτουν Ethernet, όπως παιχνιδομηχανές, ψηφιακούς adapters πολυμέσων, εκτυπωτές ή δικτυακές συσκευές αποθήκευσης (NAS) στο ασύρματο δίκτυό σας. Αυτό το AP υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες που κάνουν την ασύρματη εμπειρία σας πιο ευέλικτη από ποτέ. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε καλύτερη εμπειρία Internet κατά τη λήψη δεδομένων, το gaming, το video streaming ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για την οποία θέλετε να το χρησιμοποιήσετε


Ασύρματο N - Ταχύτητα & Εμβέλεια

Υιοθετώντας τεχνολογία IEEE 802.11n advanced MIMO (Multi Input Multi Output), η συσκευή λειτουργεί με τρεις κεραίες ταυτόχρονα για να υπερβαίνει πιθανές παρεμβολές και μείωση του σήματος όταν διανύει μεγάλες αποστάσεις ή πρέπει να διαπεράσει φυσικά εμπόδια (τοίχους κλπ), με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ακόμη και σε κτίρια με πολύ οπλισμένο σκυρόδεμα. Και πάνω απ' όλα, μπορείτε να λάβετε εύκολα ασύρματο σήμα σε μεγάλες αποστάσεις, εκεί όπου τα προϊόντα 11g δεν μπορούν!

Πολλές Μέθοδοι Λειτουργίας
- Εύκολη δημιουργία WLAN

Υποστηρίζει πολλές μεθόδους λειτουργίας (AP Client, Bridge, Repeater και AP), ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορες ασύρματες εφαρμογές και να σας παρέχει πιο δυναμική και εύληπτη εμπειρία κατά τη χρήση του AP. Οι πολλές καταστάσεις λειτουργίας επίσης σας βοηθούν να χτίσετε εύκολα ένα ασύρματο δίκτυο σε σημεία όπου δεν μπορείτε να περάσετε καλώδια ή σε σημεία που προηγουμένως δεν είχατε κάλυψη.

Υποστηρίζει Παθητικό PoE
- Πιο Ευέλικτη Τοποθέτηση

Το TL-WA901ND μπορεί να τροφοδοτείται μέσω καλωδίου Ethernet, για ταυτόχρονη αποστολή δεδομένων και ηλεκτρισμού στο AP, ακόμη κι αν βρίσκεται έως 30 μέτρα μακριά. Αυτή η λειτουργία πολλαπλασιάζει τις επιλογές τοποθέτησης του AP σε σημεία όπου θα έχετε το καλύτερο δυνατό σήμα, όπως π.χ. τοίχοι ή οροφή του γραφείου ή του σπιτιού σας.


 


Είδατε πρόσφατα: