»   Δικτυακά προϊόντα » Access Points »

Tp-Link TL-WA801ND Access Point 300Mbps (V5.0)


Tp-Link TL-WA801ND Access Point 300Mbps (V5.0)

User Quide | Datasheet
Kωδικός: 005423 Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή: 26,20 €

Tp-Link TL-WA801ND Access Point 300Mbps (V5.0)

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

300Mbps Ασύρματο N Access Point TL-WA801ND

 • Ασύρματες ταχύτητες Ν έως 300Mbps, ιδανικό για video streaming και άλλες εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwith όπως η ομιλία μέσω Internet ή το online gaming.
 • Τεχνολογία MIMO™ για ισχυρή απόδοση εκπομπής/ λήψης σε μεγαλύτερη απόσταση
 • CCA™ που βελτιώνει την ασύρματη απόδοση ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει τις διενέξεις καναλιών
 • Υποστηρίζει πολλές μεθόδους λειτουργίας: AP, Multi-SSID, Client, Repeater (WDS / Universal ), Bridge με AP
 • Εύκολη δημιουργία προστατευμένου δικτύου WPA, πιέζοντας το πλήκτρο WPS
 • Υποστηρίζει Wi-Fi Multimedia (WMM) και εξασφαλίζει την ποιότητα του VoIP και multimedia streaming
 • Έως 30 μέτρα απόσταση τοποθέτησης χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο Παθητικό Power over Ethernet Injector
 • Υποστηρίζει έως 4 SSID και VLAN, ώστε οι διαχειριστές δικτύου να μπορούν να διαχωρίζουν τις διάφορες υπηρεσίες ή εφαρμογές, ανάλογα με τους χρήστες
 • Κρυπτογραφήσεις WPA/WPA2 που παρέχουν στο δίκτυό σας ενεργή προστασία ενάντια σε απειλές ασφάλειας
 • Συμβατό και με τα παλιότερα προϊόντα 802.11b/g
 • Εξωτερικές αποσπώμενες κεραίες που σας επιτρέπουν να έχετε καλύτερο σήμα και να μπορέσετε να κάνετε μελλοντικές αναβαθμίσεις
 • Μπορεί να τοποθετηθεί σε γραφείο ή σε τοίχο

Λειτουργίες Προϊόντος

 1. Το Ασύρματο N Access Point TL-WA801ND της TP-LINK είναι σχεδιασμένο για δημιουργία ή επέκταση κλιμακωτού ασύρματου δικτύου N υψηλής ταχύτητας, ώστε να συνδέσετε πολλές συσκευές που διαθέτουν Ethernet, όπως παιχνιδομηχανές, ψηφιακούς adapters πολυμέσων, εκτυπωτές ή δικτυακές συσκευές αποθήκευσης (NAS) στο ασύρματο δίκτυό σας. Τα AP υποστηρίζουν διάφορες λειτουργίες που κάνουν την ασύρματη εμπειρία σας πιο ευέλικτη από ποτέ. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε καλύτερη εμπειρία Internet κατά τη λήψη δεδομένων, το gaming, το video streaming ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για την οποία θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Ασύρματο N - Ταχύτητα & Εμβέλεια

Υιοθετώντας τεχνολογία IEEE 802.11n advanced MIMO (Multi Input Multi Output), η συσκευή λειτουργεί με δύο κεραίες ταυτόχρονα για να υπερβαίνει πιθανές παρεμβολές και μείωση του σήματος όταν διανύει μεγάλες αποστάσεις ή πρέπει να διαπεράσει φυσικά εμπόδια (τοίχους κλπ), με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ακόμη και σε κτίρια με πολύ οπλισμένο σκυρόδεμα. Και πάνω απ' όλα, μπορείτε να λάβετε εύκολα ασύρματο σήμα σε μεγάλες αποστάσεις, εκεί όπου τα προϊόντα 11g δεν μπορούν!

Πολλές Μέθοδοι Λειτουργίας - Εύκολη δημιουργία WLAN

Υποστηρίζει πολλές μεθόδους λειτουργίας (Access Point, Multi-SSID, Client, Universal/ WDS Repeater, Bridge με AP), ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορες ασύρματες εφαρμογές και να σας παρέχει πιο δυναμική και εύληπτη εμπειρία κατά τη χρήση του AP. Οι πολλές καταστάσεις λειτουργίας επίσης σας βοηθούν να χτίσετε εύκολα ένα ασύρματο δίκτυο σε σημεία όπου δεν μπορείτε να περάσετε καλώδια ή σε σημεία που προηγουμένως δεν είχατε κάλυψη.

Υποστηρίζει Παθητικό PoE - Πιο Ευέλικτη Τοποθέτηση

Το TL-WA801ND μπορεί να τροφοδοτείται μέσω καλωδίου Ethernet, για ταυτόχρονη αποστολή δεδομένων και ηλεκτρισμού στο AP, ακόμη κι αν βρίσκεται έως 30 μέτρα μακριά. Αυτή η λειτουργία πολλαπλασιάζει τις επιλογές τοποθέτησης του AP σε σημεία όπου θα έχετε το καλύτερο δυνατό σήμα, όπως π.χ. τοίχοι ή οροφή του γραφείου ή του σπιτιού σας.

 • WPS

  Άμεση δημιουργία συνδέσεων Wi-Fi, απλά με το πάτημα του πλήκτρου "WPS" της Εφαρμογής

 • Εύκολη Εγκατάσταση

  Φιλικό περιβάλλον εγκατάστασης, μέσω εφαρμογής πυ υπάρχει στοσυνοδευτικό CD


Είδατε πρόσφατα: