»   Δικτυακά προϊόντα » Mikrotik » Wireless For Home and Office »

Mikrotik cAP Dual-Chain 2.4GHz RouterOS L4 650MHz CPU RBcAP2nD


Mikrotik cAP Dual-Chain 2.4GHz RouterOS L4 650MHz CPU RBcAP2nD

Quick Guide | Brochure
Kωδικός: 008259 Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή: 51,90 €

Mikrotik cAP Dual-Chain 2.4GHz RouterOS L4 650MHz CPU RBcAP2nDMikrotik cAP Dual-Chain 2.4GHz RouterOS L4 650MHz CPU RBcAP2nDMikrotik cAP Dual-Chain 2.4GHz RouterOS L4 650MHz CPU RBcAP2nDMikrotik cAP Dual-Chain 2.4GHz RouterOS L4 650MHz CPU RBcAP2nD

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Συγκριτικά Xαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το routerboard cAP-2nD το οποίο είναι ένα Access point οροφής, είναι το πρώτο Access point 2.4 Ghz διπλής πολικότητας το οποίο  είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζεται με το περιβάλλον, ιδανικό για επιχειρήσεις ξενοδοχεία αεροδρόμια εμπορικά κέντρα και τα λοιπά.

Tο cAP-2nD υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11 b/g/n και τροφοδοτείται από POE. είναι ιδανικό για το mikrotik CAPsMAN ( διαχειριστής Συστημάτων Access point της εταιρείας mikrotik) που σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες οι συσκευές σας από μία κεντρική τοποθεσία.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά λογισμικά Access point τα οποία απαιτούν ξεχωριστό υπολογιστή για να εγκατασταθούν. Το CAPsMAN τρέχει σε οποιοδήποτε routerboard το οποίο είναι μέσα στο δίκτυό σας και έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστό ελεγκτή των Access point.

Ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να τοποθετήσετε το routerboard cAP-2nD σε τοίχο ή σε οροφή συμπεριλαμβάνονται μέσα στην αρχική συσκευασία μαζί με το τροφοδοτικό τον αντάπτορα του POE τις βίδες και τα ούπα.

Ελληνική Νομοθεσία

Ελληνική Νομοθεσία
Σημαντικό  για την σωστή λειτουργία της ζώνης συχνοτήτων των 2,4Ghz

Ελληνική Νομοθεσία για την ζώνη συχνοτήτων των 2,4Ghz
Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας, του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων(Ε.Κ.Κ.Ζ.Σ.) και των όσων προβλέπει το Π.Δ. 44/2002 η νόμιμη χρήση του προϊόντος αυτού στη ζώνη συχνοτήτων 2400 – 2483,5 MHz, προβλέπει μέγιστη ισχύ εκπομπής τα 100mW e.i.r.p.
Στην ισχύ αυτή συνυπολογίζεται η ισχύς εξόδου του πομπού και το κέρδος της κεραίας. Αρμόδια για την εποπτεία του φάσματος είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (E.E.T.T.)
Το προϊόν αυτό είναι εφοδιασμένο με σήμα συμμόρφωσης CE βλ. Π.Δ. 44/2002
Το προϊόν αυτό προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.


Είδατε πρόσφατα: