»   Δικτυακά προϊόντα » Power Lines »

D-Link GO-PLK-200 Powerline Starter Kit (2 pcs)


D-Link GO-PLK-200 Powerline Starter Kit (2 pcs)

Quick Installation Quide | Datasheet
Kωδικός: 007045 Διαθεσιμότητα:
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Τιμή: 34,93 €

D-Link GO-PLK-200 Powerline Starter Kit (2 pcs)

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το dlink go GO-PLK-200 PowerLine AV Mini Easy Starter Kit είναι ένα entry-level PowerLine starter kit που διαθέτει δύο GO-PL-200 PowerLine AV Mini Easy Adapters. Αυτοί οι προσαρμογείς είναι συμβατοί με το πρότυπο HomePlug AV και χρησιμοποιούν την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού σας, για την δημιουργία ενός δίκτυου ή για την επέκταση του ήδη υπάρχοντος δικτύου. Κάθε προσαρμογέας μετατρέπει οποιαδήποτε πρίζα σε ένα σημείο πρόσβασης, επιτρέποντάς την συνδέση ψηφιακών συσκευών πολυμέσων, κονσολών παιχνιδιών, διακομιστών εκτύπωσης, υπολογιστών και συσκευών αποθήκευσης δικτύου σε όλο το σπίτι, χωρίς την ανάγκη επιπλέον εγκατάστασης καλωδίωσης.

Εύκολη εγκατάσταση και ασφαλής λειτουργία

Οι προσαρμογείς του PowerLine AV Mini Easy Starter Kit συνδέονται απευθείας σε μια πρίζα και δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια, μετατρέποντας αμέσα οποιαδήποτε πρίζα, σε μια σύνδεση δικτύου. Επεκτείνετε το οικιακό σας δίκτυο, συνδέοντας πολλαπλές συσκευές στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σπιτιού σας. Μοιραστείτε τη σύνδεση Internet από το γραφείο σας, με το media center στο σαλόνι σας ή συνδέσετε τους υπολογιστές που βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια για διαμοιρασμό αρχείων, χωρίς την εγκατάσταση νέων καλωδίων. Για εύκολη εγκατάσταση, το κλειδί κρυπτογράφησης  δημιουργείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι προσαρμογείς χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit AES, για προστασία του δικτύου από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων, μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης

Οι προσαρμογείς GO-PLK-200’s το πρότυπο HomePlug AV και προσφέρουν ταχύτητες δεδομένων έως και 200 Mbps, παρέχοντας άφθονο bandwidth για τις απαιτητικές multimedia εφαρμογές του σήμερα. Δημιουργήστε ένα δίκτυο ικανό για περιήγηση στο Internet και για κοινή χρήση αρχείων, όλα αυτά μέσω της υπάρχουσας ηλεκτρικής καλωδίωσης του σπιτιού σας.

Αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας

Το GO-PLK-200 ενσωματώνει λειτουργία μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας, όταν δεν χρησιμοποιείται το δίκτυο. Εάν δεν υπάρχει μετάδοση ή λήψη δεδομένων εντός ενός ορισμένου χρονικού διάστηματος, οι προσαρμογείς μπαίνουν αυτόματα σε κατάσταση αναμονής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως και 70%, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε ενέργεια, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

Συμπαγής και λεπτός σχεδιασμός

Χάρη στο μικρό μέγεθος των GO-PLK-200, μπορείτε εύκολα να τους ταιριάξετε με το ντεκόρ του σπιτιού σας. Το κομψό λευκό περίβλημά τους, τους καθιστά διακριτικούς, ενώ με το μικρό μέγεθός του δεν εμποδίζουν τις γειτονικές πρίζες.


Είδατε πρόσφατα: