»   Δικτυακά προϊόντα » Smart Home »

D-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter Kit


D-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter Kit

Datasheet
Kωδικός: 007306 Διαθεσιμότητα:
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Τιμή: 244,90 €

D-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter KitD-LINK DCH-107KT MyDINK Security Starter Kit

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Smart Home Security Kit DCH-107KT

Αυτό το πακέτο ασφαλείας από την D-Link σάς επιτρέπει να προστατεύετε και να παρακολουθείτε το σπίτι σας από οπουδήποτε. Το DCH-107KT Smart Home Security Kit περιλαμβάνει ένα συνδεδεμένο κεντρικό διανομέα, έναν αισθητήρα πόρτας και παραθύρου, μια σειρήνα με προαιρετική εφεδρική μπαταρία2και μια οθόνη HD. Αυτές οι συσκευές επικοινωνούν  μεταξύ τους αλλά και με το mydlink Home applicatioon  μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε από το smartphone και το tablet.

Εύκολη ρύθμιση

Απλά κατεβάστε το mydlink Home application και ο οδηγός εγκατάστασης βήμα προς βήμα θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε όλες τις συσκευές στο κιτ.
Your mydlinkTM Home

Το mydlink Home application   σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με αυτό το βολικό κιτ και να προσθέσετε περισσότερα όταν θέλετε. Το μοναδικό mydlink Home applicatioon  για iOS και Android smartphone και tablet σας δίνει τον έλεγχο όλων των mydlink Home έξυπνων συσκευών. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τους κανόνες αυτοματισμού για να κάνετε το σπίτι σας πιο έξυπνο.

Αισθητήρας πόρτας και παραθύρου
Εντοπίστε όταν ανοίγει ή κλείνει μια πόρτα ή παράθυρο καθώς και παρακολουθεί τη θερμοκρασία δωματίου. Γνωρίστε πότε οι άνθρωποι έρχονται και πηγαίνουν στο σπίτι σας ή παρακολουθήστε τα σημεία που θέλετε  όπως γραφεία κ.τ.λ. Μπαταρία με έως και 2 χρόνια ζωής για ευέλικτη, ασύρματη τοποθέτηση.

mydlink Home Siren

Σας ειδοποιεί όταν ενεργοποιείται ένας αισθητήρας Home mydlink. Εξοπλισμένο με έξι διαφορετικούς ήχους και ένταση μέχρι 110 dB, μπορείτε να προσαρμόσετε το έξυπνο σπίτι σας επιλέγοντας το κατάλληλο ηχητικό εφέ ή συναγερμό όποτε συμβαίνει διαφορετικό συμβάν.

Προβολή από οπουδήποτε με το HD Monitor

Δείτε με ασφάλεια μέσω του διαδικτύου μέσω smartphone ή το tablet σας. Παρακολουθήστε το σπίτι σας σε HD 720p. Δείτε τα πάντα λεπτομερώς, ακόμα και όταν κάνετε μεγέθυνση. Η ενσωματωμένη λειτουργία νυχτερινής όρασης σας επιτρέπει να βλέπετε μέχρι και 5 μέτρα ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Σας ειδοποιεί με ειδοποίηση push όταν εντοπίζεται κίνηση ή ήχος.

Ρύθμιση, Παρακολούθηστε και Προστατέψτε το σπίτι σας

Το κεντρικό σημείο  Home Hub της mydlink λειτουργεί ως ο σύνδεσμος μεταξύ του υπάρχοντος δικτύου Wi-Fi και όλων των οικιακών συσκευών mydlink.


1 Η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται. Υποστηρίζει μπαταρία λιθίου BL-5C 1150 mAh.
2 Ανατρέξτε στις πληροφορίες της σελίδας της εφαρμογής home mydlink στο App Store ή στο Google Play για να ελέγξετε αν η συσκευή σας είναι συμβατή.

Είδατε πρόσφατα: