»   Δικτυακά προϊόντα » Ubiquiti » airMAX »

Ubiquiti AirRouter-HP Wireless Router


Ubiquiti AirRouter-HP Wireless Router

Quick Start Guide | User Guide
Kωδικός: 006325 Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή: 63,00 €

Ubiquiti AirRouter-HP Wireless Router

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Συγκριτικά Xαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

AirRouter HP

Τα περισσότερα σπίτια μεταμορφώνουν δωμάτια, γκαράζ και άλλους βοηθητικούς χώρους ως μικρό γραφείο ή γραφείο στο σπίτι. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι απαιτείται ένα πιο ασφαλές, αξιόπιστο και προσιτό δίκτυο για την πρόσβαση στο διαδικτύου. Καθώς αναπτύσσετε την επιχείρησή σας σε περιορισμένο χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirRouter HP.

Οικονομικά αποδοτικό

Η AirRouter HP έχει κερδίσει την προσοχή από τους εμπορικούς χρήστες λόγω των δυνατοτήτων του και της προσιτής τιμή του. Είναι ευέλικτο καθώς μπορείτε να προσθέτετε ή να αφαιρέσετε δίκτυα όποτε το κρίνετε σκόπιμο. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε τυπικό δρομολογητή WiFi (access point), σημείο πρόσβασης για να μοιραστείτε το ασύρματο δίκτυό σας ή να γεφυρώσετε (bridge) εάν έχετε περισσότερα από ένα δίκτυo LAN στο σπίτι.


Αρκετά WiFi Router  έχουν μια πολύ υψηλή κεραία κέρδους, πράγμα που σημαίνει ότι η ποιότητα του Διαδικτύου δεν μειώνεται σε συγκεκριμένη απόσταση. Το AirRouter HP έχει κάλυψη που εκτείνεται σε λίγο πάνω από 200 μέτρα με ταχύτητα 150 mbps. Ακόμη και αν εργάζεστε στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, στην αυλή ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι, είστε βέβαιοι ότι καλύπτεστε από το δίκτυο σας και ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε αρχεία και συσκευές. Επιπλέον, στα 150 mbps, μπορείτε να εκτελέσετε ήδη μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό της ροής, της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και της χρήσης προγραμμάτων messengers και VOIP. Το AirRouter HP είναι επίσης συμβατός με τις συσκευές AirMax όταν θέλετε να βελτιώσετε τη ταχυτητα  και τη συνδεσιμότητα του δικτύου.

Ασφάλεια

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες που μεταδίδονται από το δίκτυό σας ή το Διαδίκτυο, πρέπει να ασφαλίσετε σωστά το δίκτυό σας και μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το AirRouter HP. Σας επιτρέπει να αποκρύψετε το WiFi σας από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το συνοδευτικό λογισμικό. Μπορείτε να αντισταθμίσετε τα κανάλια 802.11n, χρησιμοποιώντας αυτά που έχουν ελάχιστη παρεμβολή.


Είδατε πρόσφατα: