»   Δικτυακά προϊόντα » Ubiquiti » airMAX »

Ubiquiti PowerBeam 5AC Gen2 AirMax 5Ghz 25Dbi 450+Mbps 25+Km Management Radio PBE-5AC-GEN2


Ubiquiti PowerBeam 5AC Gen2 AirMax 5Ghz 25Dbi 450+Mbps 25+Km Management Radio PBE-5AC-GEN2

Datasheet | Quick Start Guide
Kωδικός: 008211 Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή: 126,40 €

Ubiquiti PowerBeam 5AC Gen2 AirMax 5Ghz 25Dbi 450+Mbps 25+Km Management Radio PBE-5AC-GEN2Ubiquiti PowerBeam 5AC Gen2 AirMax 5Ghz 25Dbi 450+Mbps 25+Km Management Radio PBE-5AC-GEN2

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Συγκριτικά Xαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Υψηλής απόδοσης airMAX® ac Bridge
Με ενσωματωμένο σχεδιασμό ανακλαστήρα με τεχνολογία airMAX® ac, το PowerBeam® AC είναι ιδανικό για εφαρμογές CPE που απαιτούν μέγιστη απόδοση.


Διαχείριση ασύρματου (Wi-Fi) Radio
Το PowerBeam® AC ενσωματώνει ξεχωριστό Wi-Fi Radio για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση χρησιμοποιώντας τη φορητή συσκευή σας.


Βελτιωμένη προστασία και προστασία από υπερτάσεις
Με τη βελτιωμένη προστασία από τα συμβάντα ESD, το PowerBeam® AC προσφέρει πιο ισχυρή στήριξη με εύκολη βάση και λαβή για την σωστή τοποθέτηση.


Ολοκληρωμένος σχεδιασμός
Η τεχνολογία InnerFeed® της Ubiquiti ενσωματώνει το Radio στο feedhorn της κεραίας, έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για καλώδια για τη σύνδεση του Radio προς την κεραία. Αυτό βελτιώνει την απόδοση, διότι εξαλείφει τις απώλειες καλωδίου

Εγκατάσταση Plug and Play
Το PowerBeam® AC δεν απαιτεί εργαλεία για συναρμολόγηση. Απαιτείται μόνο ένα κλειδί για την τοποθέτηση στον ιστό

Θεαματική απόδοση
Τα προϊόντα airMAX® ac προσφέρουν βελτιωμένο latency, Θωράκιση από τον θόρυβο, επεκτασιμότητα και σημαντική αύξηση της απόδοσης.

Εξαιρετική επεξεργασία
Η τεχνολογία airMAX® της Ubiquiti με προσαρμοσμένο IC βελτιώνει εντυπωσιακά την καθυστέρηση του TDMA και την επεκτασιμότητα του δικτύου. Το προσαρμοσμένο chipset παρέχει δυνατότητες επιτάχυνσης του υλικού στον scheduler του airMAX , για τη στήριξη των υψηλών ρυθμών μετάδοσης δεδομένων και της πυκνής διαμόρφωσης που χρησιμοποιούνται στην τεχνολογία airMAX ac.

Απίστευτη απόδοση κεραίας "Beam"
Ο τρόπος κατασκευής του PowerBeam® AC έχει το υψηλότερο κέρδος για το μέγεθός του. Η εξαιρετική κατευθυντικότητα δέσμης του PowerBeam AC παρέχει την καλύτερη απόδοση σε περιβάλλοντα με υψηλό θόρυβο.

Τώρα με airOS®8
Το airOS®8 παρέχει ισχυρά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πρωτοκόλλου airMAX® ac, αναλύσεων RF σε πραγματικό χρόνο και ένα ολοκαίνουριο σχέδιο για βελτιωμένη χρηστικότητα.

Ελληνική Νομοθεσία

Σημαντικό  για την σωστή λειτουργία της ζώνης συχνοτήτων των 5Ghz

Ελληνική Νομοθεσία για την ζώνη συχνοτήτων των 5Ghz
Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας, του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων(Ε.Κ.Κ.Ζ.Σ.) και των όσων προβλέπει το Π.Δ. 44/2002 η νόμιμη χρήση του προϊόντος αυτού στη ζώνη συχνοτήτων 5470 – 5725MHz, προβλέπει μέγιστη ισχύ εκπομπής το 1 W e.i.r.p.
Στην ισχύ αυτή συνυπολογίζεται η ισχύς εξόδου του πομπού και το κέρδος της κεραίας . Αρμόδια για την εποπτεία του φάσματος είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (E.E.T.T.)
Το προϊόν αυτό προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους


Είδατε πρόσφατα: