»   Περιφερειακά Υπολογιστών » Ηχεία » 5.1 »

Logitech Surround Ηχεία Z506 150Watt (75Watt RMS) 5.1Surround System


Logitech Surround Ηχεία Z506 150Watt (75Watt RMS) 5.1Surround System

Quick Start Quide
Kωδικός: 002201 Διαθεσιμότητα:
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Τιμή: 114,78 €

Logitech Surround Ηχεία Z506 150Watt (75Watt RMS) 5.1Surround SystemLogitech Surround Ηχεία Z506 150Watt (75Watt RMS) 5.1Surround SystemLogitech Surround Ηχεία Z506 150Watt (75Watt RMS) 5.1Surround SystemLogitech Surround Ηχεία Z506 150Watt (75Watt RMS) 5.1Surround System

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Συγκριτικά Xαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σύστημα ηχείων Z506 με ήχο surround 5.1
Ηχεία με ήχο surround

Ο μαγευτικός ήχος surround 5.1 ζωντανεύει το ηχοσύστημά σας
Αυτό το σύστημα ηχείων 5.1 με ισχύ κορυφής 150 Watt προσφέρει βαθύ και πλούσιο ήχο surround.  Τα πέντε ηχεία και το ένα subwoofer παρέχουν ήχο που μπορείτε να ακούσετε και να αισθανθείτε.

Απολαύστε πραγματικό ήχο surround χρησιμοποιώντας τις άμεσες εισόδους έξι καναλιών και την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή δημιουργήστε ήχο surround με στερεοφωνικό ήχο 3D από πηγές δύο καναλιών με σύνδεση στην υποδοχή 3,5 mm ή στην είσοδο RCA.
 
Εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις λειτουργίας και έντασης στο δεξί περιφερειακό ηχείο.


Βασικά χαρακτηριστικά

Ήχος surround

Βρεθείτε στο κέντρο της δράσης με αυτό το σύστημα ηχείων 5.1. Σύστημα έξι ηχείων που περιλαμβάνει αριστερό, δεξί και κεντρικό κανάλι, δύο πίσω περιφερειακά ηχεία ένα subwoofer.
Απολαύστε μια μαγευτική κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας.Ήχος 150 Watt που γεμίζει το δωμάτιο

Το σύστημα 150 Watt ισχύος κορυφής/75 Watt ισχύος RMS με subwoofer τύπου down-firing παρέχει γεμάτο ήχο σε όλες τις θέσεις του δωματίου. Μια ηχητική εμπειρία που κυριολεκτικά μπορείτε να ακούσετε και να αισθανθείτε.


 Ευέλικτη ρύθμιση

Υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές σύνδεσης. Χρησιμοποιώντας την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας συνδέστε το σύστημα μέσω των άμεσων εισόδων έξι καναλιών και απολαύστε πραγματικό ήχο surround. Συνδέστε άλλες συσκευές μέσω της υποδοχής 3,5 mm ή των εισόδων RCA, δημιουργώντας ήχο surround με στερεοφωνικό ήχο 3D από πηγές δύο καναλιών.

Συνδέστε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται πλέον να αποσυνδέετε καλώδια για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο πηγών ήχου.


Απλά στοιχεία ελέγχου

Εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου λειτουργίας και έντασης και στην υποδοχή ακουστικών στο δεξί μπροστινό περιφερειακό ηχείο. Προσαρμόστε την ηχητική εμπειρία σας ρυθμίζοντας τα μπάσα με το αποκλειστικό ρυθμιστικό του subwoofer.


Είδατε πρόσφατα: