»   Περιφερειακά Υπολογιστών » PC Modding » Pc Cases / Gaming Cases »

Thermaltake Case Core X2 mATX Cube Black CA-1D7-00C1WN-00


-39%
Thermaltake Case Core X2 mATX Cube Black CA-1D7-00C1WN-00

Thermaltake Case Core X2 mATX Cube Black CA-1D7-00C1WN-00

Συγκριτικά τεχνικά χαρακτηριστικά
Kωδικός: 007252 Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή: Στα Καταστήματα 130,00€ 79,00 €

Thermaltake Case Core X2 mATX Cube Black CA-1D7-00C1WN-00Thermaltake Case Core X2 mATX Cube Black CA-1D7-00C1WN-00

Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Thermaltake Core X2 mATX Cube Chassis

Core X2, το πρώτο mATX της σειράς Core X που παρουσιάστηκε από τη Thermaltake

είναι ένα micro tower (cube) που προσφέρει ατελείωτη δυνατότητα επέκτασης για τους λάτρεις του να δημιουργήσει τεράστια cooling systems, τη χρήση ως διακομιστή αρχείων καθώς και για τη διευκόλυνση διπλών συστημάτων. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το σασί για την καλύτερη προβολή παρουσίασης

ο Core X2 προσφέρει εξαιρετική απόδοση ψύξης με συμβατότητα για εκτεταμένα εξαρτήματα DIY / AIO LCS και overclocking, βελτιώνοντας περαιτέρω τη φήμη ότι οι μονάδες ψύξης αέρα αυτής της σειράς έχουν γίνει γνωστές. Είναι εγγυημένο ότι είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό σύστημα!

Σχεδιασμένα για high-end συστήματα παιχνιδιών, οι μονάδες οδήγησης του Core X2 επιτρέπουν στους παίκτες να εγκαταστήσουν εύκολα έως έξι συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (HDD), μια VGA με διπλή υποδοχή επέκτασης μήκους μέχρι 480mm και μια ψήκτρα CPU ύψους 230mm. Ακόμη και με τροφοδοτικό υψηλής ισχύος που εκτείνεται σε μήκος 200 χιλιοστών, αφήνει ακόμα αρκετό χώρο για τη διαχείριση καλωδίων. Επιπλέον, δύο cooling συστήματα 360mm μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή του πλαισίου, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση ψύξης.

 

Το Core X2 προσφέρει απαράμιλλη ικανότητα ψύξης με βάσης για ανεμιστήρες με διάφορα σημεία στερέωσης για την υποστήριξη κάθε είδους gaming συστήματος  που μπορεί να φιλοξενήσει, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων υγρό ψύξης DIY/AIO και cooling Systems. Δύο 120 χιλιοστά ανεμιστήρα είναι προ εγκατεστημένες στο μπροστινό και το πίσω μέρος να διαβεβαιώσει και να εγγυηθεί τη ροή του αερισμού. Τα υποστηρίγματα ανεμιστήρα είτε μπορεί να προσαρμοστεί για τους ανεμιστήρες 120mm, 140mm ή 200mm στην κορυφή του Case ενώ υπάρχει χώρος για τους ανεμιστήρες 120mm έως 140mm στο πλαϊνό του case.

 

To Core X2 είναι βελτιστοποιημένο για τη διαχείριση χώρου, χωρίζεται σε δύο κύρια κομμάτια, το ανώτερο κομμάτι είναι κατασκευασμένο για να έχει σωστή ροή αέρα και να υπάρχει  απόδοση στην ψύξη και καλύτερη απόδοση του συστήματος, ενώ ο κάτω είναι κατασκευασμένος για PSU και μονάδες δίσκου. Χάρη στα αποσπόμενα ράφια των μηχανισμών κίνησης 2,5 "/ 3,5", υπάρχει μεγάλη ευελιξία για να αποκτήσετε το μέγιστο εσωτερικό χώρο όταν απαιτείται για να τοποθετήσετε προηγμένη σύστημα ψύξης ή συστήματα υδρόψυξης .


Είδατε πρόσφατα: