»   Περιφερειακά Υπολογιστών » Ποντίκια / Πληκτρολόγια » Ποντίκια »

HP Ασύρματο Ποντίκι X3300 Λευκό


HP Ασύρματο Ποντίκι X3300 Λευκό


Kωδικός: 007027 Διαθεσιμότητα:
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Τιμή: 20,00 €


Περιγραφή
Tεχνικά Χαρακτηριστικά
Συγκριτικά Xαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Συμβατότητα υλικού

  • Microsoft® Windows® XP/Vista™/7/8
  • Mac OS X
Θα γίνει το αγαπημένο σας ποντίκι. Κομψό και ελαφρύ, πάει παντού. Η ισχυρή ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz σάς χαρίζει απίστευτη ελευθερία. Το 4ο κουμπί μπορεί να προγραμματιστεί. Και, λειτουργεί άψογα με τα Windows® 8.

Χαρακτηριστικά

Καμία διακοπή. Η ισχυρή συχνότητα 2,4G Hz παρέχει αξιόπιστη σύνδεση. Τα 9 μέτρα (30 πόδια) του εύρους περιαγωγής σάς χαρίζουν ελευθερία να εργάζεστε όπου κι αν βρίσκεστε. Και το καλύτερο της ασύρματης λειτουργίας; Δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσετε και να παλέψετε με καλώδια ποτέ ξανά.

Κάντε περισσότερα - και απολαύστε τη διαδικασία. Το 4ο κουμπί μπορεί να προγραμματιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η κύλιση προς 4 κατευθύνσεις των Windows® 8 σάς δίνει τη δυνατότητα να μετακινείστε δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω. Επιπλέον, ο οπτικός αισθητήρας υψηλής ακριβείας λειτουργεί σχεδόν παντού.

Εξοικονομήστε πολύτιμο χώρο θυρών USB. Αυξήστε την άνεση. Το ασύρματο ποντίκι HP X3300 συνδέει ταυτόχρονα 5 συμβατές συσκευέςk2. Πραγματοποιήστε σύζευξη με το ποντίκι και στη συνέχεια συνδέστε άλλα 4 στοιχεία βοηθητικού εξοπλισμού, με 1 μόνο νανοδέκτη.


Είδατε πρόσφατα: