»  

Εγκαταστάσεις Ασύρματων και ενσύρματων δικτύων

Από το 2002 όταν και ξεκίνησε η επιχείρηση μας στη Νεάπολη Λακωνίας έχουμε  συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της δικτύωσης και έχουμε καταφέρει να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε υλοποιήσει τα πιο απαιτητικά έργα σε ασύρματα δίκτυα και ενσύρματα δίκτυα και έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.
Προϊόντα των εταιριών ubiquiti mikrotik d-link tp-link Vivotek Alfa network Cisco Mimosa network έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για την υλοποίηση  των ασύρματων και ενσύρματων δικτύων που έχουν υλοποιηθεί.
Έχουμε  πραγματοποιήσει εγκαταστάσεις σε Ξενοδοχειακές μονάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια γραφεία καφετέριες αλλά και δημόσια ασύρματα δίκτυα για λογαριασμό δήμων
Για το λόγο ότι κάθε ασύρματο δίκτυο και κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική παραμετροποιούμε το ασύρματο δίκτυο ή το ενσύρματο δίκτυο ανάλογα της τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2117707800 Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετικά με την εγκατάσταση ενός ασύρματου ή ενσύρματου δικτύου.
 
Είμαστε στη διάθεση σας να σας λύσουμε όλες τις απορίες αλλά και να μελετήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για  την επιχείρηση σας.
Με έδρα τη Νεάπολη Λακωνίας Έχουμε υλοποιήσει τα μεγαλύτερα έργα στο νομό μας αλλά και αρκετά σημαντικά έργα Εκτός αυτού.

Ενδεικτικά
Ενετικο Cafe Μονεμβάσια
Δημιουργία δικτύου με υπoδίκτυο για την λειτουργία του συστήματος παραγγελιοληψίας και την πρόσβαση των πελατών στο Internet. 
   

Εγκατασταση σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ελαφονήσου Λακωνίας.
       

Δημιουργία Backhaul Link για τις ανάγκες σταθερότητας δημοτικού ασύρματου δικτύου.

     

Τοποθέτηση Access points σε ξενοδοχείο.
Το Access Point έχει τοποθετηθεί διακριτικά στην οροφή.

 

Εγκατασταση Rack σε δήμο και δημιουργία ολόκληρου του δικτύου.