»   Λογισμικό - Εφαρμογές

Το σπουδαιότερο κομμάτι για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές που θα διαθέτει.
Η εγκατάσταση του λογισμικού είναι τις περισσότερες φορές μια συνηθισμένη διαδικασία για τον μέσο χρήστη. Υπάρχουν όμως μικρές λεπτομέρειες ώστε μια ''εύκολη'' εγκατάσταση να οδηγηθεί σε αποτυχημένη ή προβληματική, προκαλώντας επιπτώσεις στην απόδοση του υπολογιστή, κωλύματα ή ακόμα και πλήρη κατάρρευση του λειτουργικού συστήματος.
Σε νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Laptop τα οποία διατίθενται από τις κατασκευάστριες εταιρίες με προ εγκαταστημένα προγράμματα υπάρχουν λογισμικά δοκιμαστικής λειτουργίας τα οποία σύντομα θα χρειαστούν αντικατάσταση ή αγορά της νόμιμης άδειας λειτουργίας.

Μέσα στα χρόνια συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού είμαστε δίπλα σας ώστε να σας εγκαταστήσουμε ή να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε λογισμικό.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
Λειτουργικά συστήματα Windows XP – Vista – Windows 7 -8 -10
Λειτουργικά συστήματα Server Windows Server 2003 -2008 - 2012 -2016.
Σουίτες γραφείου Microsoft Office 2003 – 2007 -2010 – 2013 -2016, Open Office, Libre Office.
Λογισμικό προστασίας ιών (Antivirus) Kaspersky – Eset Nod 32 – Avast – BitDefender.
Εμπορικές εφαρμογές για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης (δείτε την ενότητα Εμπορικές εφαρμογές).
Λογισμικό για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Για όλες τις εγκαταστάσεις των λογισμικών θα πρέπει να το διαθέτετε ή να απευθυνθείτε στο κατάστημα μας για να το προμηθευθέιτε.