»   Ιδιώτες

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, έχουμε προσπαθήσει και έχουμε καταφέρει να  χτίσουμε μια υγιή σχέση  με τους  πελάτες και υποψηφίους πελάτες μας. Αφουγκραζόμαστε πάντα τους πελάτες μας και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, προσφέροντας τους πάντα αυτό που επιθυμούν. Με την άμεση εξυπηρέτηση την οποία παρέχουμε και τις σωστές λύσεις τις οποίες προσφέρουμε έχουμε διεισδύσει στην τοπική αγορά της Νότιας Λακωνίας.
Σαν επέκταση του φυσικού μας καταστήματος έχουμε δημιουργήσει για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική σελίδα www.hightech.com.gr από την οποία όλοι οι πελάτες μας – υποψήφιοι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μας άμεσα και απλά.  

Παρέχουμε άμεση, ποιοτική και φιλική υποστήριξη. Παρακολουθούμε από κοντά την αγορά προϊόντων πληροφορικής και τις υπηρεσίες, ώστε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις προτείνοντας πάντα ολοκληρωμένες λύσεις. Γρήγορη και συνεπή εξυπηρέτηση, γνώση, εμπιστοσύνη, απλότητα είναι αυτά που προσφέρουμε απλόχερα στους πελάτες μας!