»   Οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης

H επιχείρηση μας με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, έχει συνάψει συνεργασίες με δημόσιες υπηρεσίες και με οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχουμε συνεργασίες με αρκετούς Δήμους της Λακωνίας προσφέροντας τους τις υπηρεσίες μας σε μεγάλο εύρος εργασιών , από την επισκευή, την συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών περιφερειακών μονάδων ως και την εγκατάσταση, την συντήρηση, την άριστη λειτουργία των ενσύρματων και ασύρματων δικτύων.
Λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα της μόνιμης και σωστής λειτουργίας
των οργανισμών των σωματίων και των υπηρεσιών τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες  ηλεκτρονικών υπολογιστών (Dell, Lenovo, Hewlett-Packard), περιφερειακών (Hewlett-Packard, Canon, Epson, Apc,LG, Samsung) και με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες προϊόντων δικτύωσης (Mikrotik, Ubiquiti, Alfa Network, Mimosa, Tp-Link, D-Link). Ένα δεύτερο ρόλο τον οποίο έχουμε στις συνεργασίες μας είναι και οι συμβουλευτικές μας παρεμβάσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Με σωστές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα προσφέρουμε τα προϊόντα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας www.hightech.com.gr χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες άμεσα και απλά.   

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email),εκθέστε μας την απορία σας ή το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε την σωστή λύση εξετάζοντας τις ανάγκες σας.