Τα καλύτερα gaming ακουστικά

Τα καλύτερα gaming ακουστικά

Όποιος ασχολείται με τα παιχνίδια στους υπολογιστές έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης gaming ακουστικών, τα οποία θα του δώσουν τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τους συμπαίκτες τους και να ζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την εμπειρία του παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι gamers που δυσκολεύονται να βρουν οικονομικά και ταυτόχρονα ποιοτικά ακουστικά gaming, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται. Διαβάστε εδώ για το ποια είναι τα καλύτερα gaming ακουστικά κάτω των 50€, ώστε να παίζετε ανενόχλητοι με αυτή την εξαιρετική τιμή.

Redragon Scylla Gaming Headset
Αυτά τα gaming ακουστικά χαρακτηρίζονται από την πολύ χαμηλή τιμή τους (14€), η οποία εντούτοις δεν επιδρά αρνητικά στον ήχο που είναι κρυστάλλινος. Προσφέρεται βέλτιστη απομόνωση ήχου, μικρόφωνο και έλεγχος της έντασης του ήχου με έξυπνο ρυθμιστή. Μπορεί να μην είναι ασύρματα, όμως το καλώδιο μήκους 2 μέτρων εξασφαλίζει άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Edifier G2 Gaming Headphone
Με πολύ καλή απόδοση στις χαμηλές συχνότητες, αερισμό, δερμάτινες ραφές, ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο, περιστρέφομενο μικρόφωνο, υψηλή ισχύ μπάσων και ξεχωριστό design αυτά τα gaming ακουστικά στην τιμή των 27€ σας δίνουν το κάτι παραπάνω, για να παίζετε απερίσπαστοι τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Patriot Viper V330 Stereo Gaming Headset
Εφοδιασμένο με εργονομικά ακουστικά που σας κρατάνε χαλαρούς και άνετους, για να κρατήσετε το παιχνίδι όσο θέλετε, αυτό το σετ σας παρέχει επίσης πολύ αποτελεσματική απομόνωση θορύβου, ενώ διαθέτει διετή εγγύηση και είναι κατάλληλο για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Και όλα αυτά στη μοναδική τιμή των 31€.

Salar Stereo Headset A500
Αυτά τα ακουστικά είναι κατάλληλα τόσο για παιχνίδια όσο και για την αγαπημένη σας μουσική. Αυτό που τα καθιστά προτιμητέα είναι η ανθεκτικότητά τους αλλά και η χαμηλή τους τιμή (10€). Το περιστρεφόμενο μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας είναι ένα ακόμα θετικό τους χαρακτηριστικό.

Somic G923 Stereo Gaming Headset
Με πρωτότυπη εμφάνιση αλλά και εξαιρετική ποιότητα μικροφώνου αυτά τα gaming ακουστικά είναι ιδανικά για διαδραστικά παιχνίδια με πολλούς παίκτες και επαφή ανάμεσά τους. Αν και δεν έχουν ρυθμιστή έντασης, η τιμή τους διαμορφώνεται στα 20€ λόγω της υψηλής λειτουργίας των μπάσων και του ήχου.

Tt eSports Shock Black Gaming Headset
Στην απίστευτη τιμή των 50€ θα βρείτε αυτά τα ακουστικά με ήχο surround, για να έχετε φίλους και εχθρούς κοντά σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με ρυθμιζόμενη βάση για το κεφάλι, με δυνατότητα αναδίπλωσης, 3 μέτρα καλώδιο και πτυσσόμενο σχεδιασμένο, αυτά τα gaming ακουστικά είναι ίσως τα πιο άνετα στην αγορά.

Redragon Lagopasmutus Gaming Headset
Είναι ακουστικά κλειστού τύπου με πλήρη απομόνωση θορύβου, φωτισμό LED και εφέ δόνησης. Έχουν αυτόνομο έλεγχο έντασης, επιλογή κλεισίματος του backlit, ρύθμιση του μικροφώνου στη θέση που θέλετε, ώστε να βολεύεστε στα cyber sports, και ελαφρύ βάρος. Η τιμή τους είναι στα 32€.

Zero Ground Headphone HD-1200G SOJI
Τα ZeroGround HD-1200G SOJI ακουστικά προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα παιχνίδια και ηχεία με υψηλή πιστότητα ήχου στα 15€. Δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό περιβάλλον, είναι ευπροσάρμοστα και άνετα. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους και παρέχει άριστη επικοινωνία με τους υπόλοιπους παίκτες, δίνοντας μέγιστο ρεαλισμό στα παιχνίδια.